به گزارش خبرنگار مهر، عزیز حسن زاده ظهر سه شنبه در همایش بخشدران استان افزود: در این زمینه 21 گروه گشت بازرسی برای شناسایی چاه های فاقد پروانه بهره برداری در استان تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه از سال 89 بحث تعیین تکلیف چاههای فاقد پروانه مورد توجه است اظهارداشت: از آبان سال 90 با توجه به حجم متقاضی پروانه حفر چاه و نیازهای آذربایجان غربی، این موضوع را اولویت کاری خود در 18 شهر استان قرار دادهایم.
حسنزاده افزود: برای اینکه در این زمینه مراجعه متقاضیان به ادارات آب و فاضلاب کاهش یابد از طریق دفاتر پیشخوان دولت در این زمینه کمک گرفتیم تا متقاضیان با مراجعه به این دفاتر نسبت به معرفی چاههای خود اقدام کنند.
وی با بیان اینکه 2 هزار و 765 متقاضی برای ساماندهی چاهها از طریق دفاتر پیشخوان دولت ثبت نام کردهاند، گفت: از این تعداد یک هزار و 738 چاه مربوط به مناطق آزاد و یک هزار و 26 چاه در مناطق ممنوع قرار دارند که در این مناطق توسعه بهرهبرداری میسر نیست.
مدیر آبهای زیرزمینی شرکت آب منطقهای آذربایجان غربی با بیان اینکه در این راستا در چارچوب قانون عمل میکنیم، اظهار داشت: موظفیم برای تمام چاههایی که تا سال 1385 شناسایی شدهاند مجوز صادر کنیم.
در این جلسه که سه ساعت به طول انجامید مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان و رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی برنامه ها استان در زمینه توسعه بخش کشاورزی استان و بویژه ساماندهی چاه های غیر مجاز ارائه کردند.
نظر شما